Takken versnipperen

SNEL VAN UW TAKKEN EN SNOEI AFVAL AF

Weet u geen raad met snoeiresten en takken? Wij komen graag bij u langs en kunnen ter plekke uw takken versnipperen. Het principe werkt heel simpel: wij komen bij u langs met de versnipperaar en alles wordt versnipperd. Makkelijk en snel!

Versnipperen takken en snoeiafval

In principe kan alles tot een diameter van 30 cm door ons versnippert worden. We zullen zelf de machine bedienen en waar nodig met de kettingzaag het snoeihout in kleinere stukken zagen zodat het makkelijker verwerkt kan worden. Sommige splitsingen van bomen kunnen net te groot zijn, deze zullen we dan ook inkorten zodat ze wel door de opening van de machine passen.

Welke tuinresten kunnen in de hakselaar?

  • Snoei- en restmateriaal van coniferen, hagen, bomen, struiken en vaste planten..
  • Wortels van planten en bomen (deze dienen vrij te zijn van tuinaarde)
  • Dikke takken tot een diameter van 30 cm. De lengte van de takken is niet relevant.

Naast het versnipperen kunnen wij u ook van dienst zijn met het kappen van bomen of het verwijderen van stobben.

Op zoek naar iemand die uw takken en snoeiafval kan versnipperen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij zijn Van Asselt Boomverzorging en wij hebben al jaren ervaring met het versnipperen van takken en snoeiafval.

Waarom Van Asselt Boomverzorging voor het versnipperen van takken en snoeiafval? Met moderne machines en enthousiaste mensen kunnen wij de werkzaamheden vakkundig, veilig en snel uitvoeren. Ons bedrijf word gekenmerkt door haar praktische aanpak waarbij de klant en kwaliteit centraal staan.

boomverzorging

Tuinonderhoud is specialistenwerk

Bent u benieuwd naar wat Van Asselt Boomverzorging voor u kan betekenen?
Neem vandaag nog contact met ons op!