Openhaardhout zagen

HET VERZAGEN TOT OPENHAARDHOUT

Weet u geen raad met de resten van uw gekapte boom? Wij komen graag bij u langs en kunnen de boom ter plekke verzagen tot openhaardhout.

Openhaardhout laten zagen

Bomen staan prachtig in je tuin, bieden schaduw op warme dagen en geven ons natuurlijk zuurstof. Toch moet een boom soms gekapt worden omdat de boom niet gezond is, te groot wordt of puur omdat hij in de weg staat. Op zo’n moment vinden wij het belangrijk wat er met de boom gaat gebeuren. Het verzagen van de boom zodat het bruikbaar is als openhaardhout is een prima optie.

Naast het zagen kunnen wij u ook van dienst zijn met het kappen van bomen of het verwijderen van stobben.

Op zoek naar iemand die uw gekapte boom kan verzagen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij zijn Van Asselt Boomverzorging en wij hebben al jaren ervaring met het verzagen van hout dat afkomstig is van een gekapte boom.

Waarom Van Asselt Boomverzorging voor het verzagen van een gekapte boom? Met moderne machines en enthousiaste mensen kunnen wij de werkzaamheden vakkundig, veilig en snel uitvoeren. Ons bedrijf word gekenmerkt door haar praktische aanpak waarbij de klant en kwaliteit centraal staan.

boomverzorging

Tuinonderhoud is specialistenwerk

Bent u benieuwd naar wat Van Asselt Boomverzorging voor u kan betekenen?
Neem vandaag nog contact met ons op!